Kategooriad

Privaatsuspoliitika ja küpsiste kasutamine

 

Käesolev privaatsuspoliitika selgitab, kuidas MP-Reklaamtrükk OÜ kasutab ja kaitseb andmeid, mida te mpreklaam.ee  kodulehel kasutades esitate.

 

 

Isikuandmete kogumine mpreklaam.ee kodulehel

 

mpreklaam.ee lehel isikuandmete kogumine võib toimuda järgmiselt:

– andmed, mis te meile esitate, näiteks teie kontaktandmed mpreklaam.ee  lehel registreerudes, päringut või tellimust esitades või uudiskirja tellides;

– andmed, mis me saame siis, kui te kasutate meie mpreklaam.ee  kodulehte, näiteks teie kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu, mis saadetakse teie seadmesse;

– täiendavad andmed avalikest allikatest.

 

Me võime koguda järgmisi andmeid mpreklaam.ee lehel:

 

– Teie isikuandmeid, nagu nimi, e-postiaadress, kontakttelefon, postiaadress jne;

– Teie firma/organisatsiooni andmeid, nagu  nimi, kontaktisik, riik, käibemaksuregistrikood (VAT) registrikood, postiaadress,  e-mailiaadress, kontakttelefon, ettevõtte või firma logo jne;

– küpsiste andmed, mis on seotud saidi mpreklaam.ee kasutamisega teie poolt.

 

 

mpreklaam.ee kogutud isikuandmete kasutamine

 

Kogutud isikuandmeid kasutatakse:

 – Teie päringutele vastamiseks;

– Teie kauba kohale toimetamiseks;

– Teie ja meie vahelise kliendisuhte arendamiseks, uute teenuste pakkumiseks;

–Teie paremaks teenindamiseks;

– Teile või teie ettevõttele meie toodete ja teenuste muutmiseks isikupärasemaks;

– Meie veebilehe mpreklaam.ee edasiarendamiseks;

– Muude kohustuste täitmiseks;

– Teie teavitamiseks tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest uudiskirjaga.

 

 

mpreklaam.ee poolt kogutud isikuandmete avaldamine

 

Me ei müü ega edasta mingil moel kolmandatele isikutele teie isiku tuvastamist võimaldavaid andmeid. See ei hõlma lepingulisi partnereid, kes aitavad meid mpreklaam.ee veebilehe haldamisel või teile kauba kohaletoimetamiseks (kullerfirmad, Eesti Post, Itella SmartPost) ja lubavad tagada andmete konfidentsiaalsuse.  Kaupade eest tasumiseks kasutatavate pangalinkide turvalisuse tagab krüpteeritud andmesidekanal, mille käigus puudub kolmandatel isikutel isikuandmetele ja pangarekvisiitidele ligipääs.

Samuti võime me avaldada teie andmeid, kogutud andmebaasist, õigusaktidega lubatud ja nõutud määral, näiteks riigiasutustele ilma piiranguteta.

 

 

Kogutud isikuandmete muutmine mpreklaam.ee veebilehel

 

Teil on õigus teada, missuguseid isikuandmeid on teie kohta mpreklaam.ee andmebaasi kogutud. Samuti võite te taotleda meie andmebaasis teie kohta leiduvate mitteterviklike, ebaõigete või aegunud isikuandmete täiendamist, parandamist või kustutamist. Isikuandmete täiendamiseks, parandamiseks või kustutamiseks palume teil saata e-mailaadressile mpreklaam@mpreklaam.ee

 

 

Küpsised

 

mpreklaam.ee lehel kasutatakse küpsiseid. Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kliendi poolt kasutatavasse seadmesse salvestab.Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas klient veebilehte kasutab, et Teie jaoks veebilehe kasutamist isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Kui soovite meie küpsiseid hüljata, saate oma brauseri vastavalt konfigureerida, kuid küpsiste hülgamisel ei pruugi mõned meie teenused korralikult töötada.

 

 

Turvalisus

 

Me kasutame mitmeid turvameetmeid, et tagada teie isikuandmete turvalisus päringu või tellimuse esitamisel. Isikuandmeid säilitatakse turvalises tulemüüridega kaitstud võrgus. Kõiki mpreklaam.ee veebilehe külastamise ja päringu või tellimuse vormistamise käigus teatavaks saanud andmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab teie ettevõtte andmete või isikuandmete ning pangarekvisiitide turvalisuse. Me ei kogu mingisuguseid andmeid alla 13 aasta vanustelt isikutelt. Meie pakutavad reklaamteenused ja reklaamtootedon suunatud vähemalt 13 aastat vanustele isikutele, mis on vastavuses laste veebiturvalisuse kaitse seadusega.

 

 

Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumine

mpreklaam.ee  veebilehte kasutades nõustute te meie interneti privaatsuspoliitika põhimõtete ja tingimustega ning olete nendega tutvunud. Jätame endale õiguse vajadusel täiendada ja muuta privaatsuspoliitika tingimusi, teavitades sellest kõiki mpreklaam.ee andmebaasis olevaid isikuid. Privaatsuspoliitika üldpõhimõtetega saate tutvuda Andmekaitse Inspektsiooni kodulehel

 

 

Kontakt

 

Kõigi mpreklaam.ee privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust e-mail aadressil: mpreklaam@mpreklaam.ee