Miks on ettevõtte reklaamtooted endiselt olulised?

Kõik ettevõtted soovivad jõuda üha rohkemate klientideni ja kasutavad selleks enamasti erinevaid turunduskanaleid: sotsiaalmeediat, tele- ja ajakirjareklaame ning välikampaaniaid. Sageli unustavad nad aga reklaamtooted või alahindavad nende olulisust.

Reklaamtoodete jagamine võib olla sinu ettevõttele väga kasulik, kuna reklaamtoodete kaudu saad “suhelda” oma klientidega pikka aega. Kliendid kasutavad mõnda toodet, nagu pastapliiatsid, võtmehoidjad või kohvitassid, ikka ja jälle, päevast päeva. Selle tulemusel suhestuvad nad teie kaubamärgiga paremini.

Allpool saad teada muudest peamistest ärimeenete eelistest sinu ettevõttele.

Mis on reklaamtooted?

Reklaamtooted hõlmavad kõike, millel on ettevõtte kaubamärk. Reklaamtoode võib olla midagi nii lihtsat nagu logoga pastapliiats või t-särk või midagi erilisemat nagu näiteks logoga termokruusid või sissekootud logoga saunalinad.

Reklaamtooteid kasutatakse üritustel jagamiseks; ettevõtte kingitustena klientidele, koostööpartneritele või ka töötajatele nende sünnipäevadeks; samuti ettevõttesiseseks kasutamiseks töövahendina, näiteks märkmikud ja muud kontoritarbed, t-särgid ja muud tööriided. Mõiste reklaamtoode hõlmab isegi kaubamärgiga varikatuseid, ürituste stende ja trükiseid.

Kas tänapäeval on mõtet reklaamtooteid tellida?

Tänapäeva digitaalses maailmas võib olla raske mõista, miks reklaamtoodetel on ettevõtte turundusstrateegias endiselt oluline koht. Lõppude lõpuks jätab veebireklaam potentsiaalsetele klientidele kohe mingisuguse mulje.

Reklaamtooted on aga jätkuvalt väärtuslik vahend bränditeadlikkuse suurendamiseks ja ärivõimaluste loomiseks. Tegelikult kasutab isegi üle 50% täiskasvanutest regulaarselt vähemalt ühte reklaamtoodet ja 85% reklaamtoodete saajatest teeb reklaamitava ettevõttega ka hiljem äri.

Miks on reklaamtooted olulised?

1. Reklaamtooted suurendavad brändi äratundmist

Brändi äratundmine tähendab seda, et kliendid saavad teie ettevõtte tuvastada, teie logo meelde jätta ja teie tooted teie ettevõtte nimega kokku viia. Reklaamtooted aitavad potentsiaalsetel klientidel teie ettevõtet ära tunda.

Kui reklaamtoode on praktiline, kasutavad kliendid seda ja kannavad seda ka endaga kaasas. Näiteks kui teie reklaamtoode on poekott, saavad inimesed seda kotti kasutada ostlemisel, nii et ka teie logo käib kõikjal nendega kaasas. Sel viisil suureneb teie ettevõtte bränditeadlikkus ka teiste tarbijate seas.

2. Kliendilojaalsus kasvab koos reklaamtootega

Kõigile meeldib saada kingitusi, eriti kui need kingitused on ootamatud. Väike (tasuta!) kingitus reklaamtoote näol võib teie kliendi väga õnnelikuks teha. Enne aga veenduge, et teie reklaamtooted on kvaliteetsed, sest te ei soovi, et teie äri jääks meelde madala kvaliteediga toodetega.

Reklaamtoodete valikus aitavad orienteeruda meie pikaajalise kogemusega töötajad, kes oskavad soovitada kvaliteetseid ja just teile sobivaid tooteid.

3. Reklaamtoode töötab nagu visiitkaart

Reklaamtoodetel on sama eesmärk nagu visiitkaartidel: anda edasi kontakt. Reklaamtooted on aga isegi kasulikumad, kuna kliendid saavad neid tegelikult ka kasutada, samas kui visiitkaardiga pole suurt midagi teha, kui sealt on info kätte saadud.

Reklaamtoodete eeliseks on ka see, et enamik kliente, kes saavad reklaamtoote, mäletavad neile toote andnud ettevõtte nime ja logo. Kui aga annate neile ainult oma visiitkaardi, ei anna see sama efekti.

4. Reklaamtooted aitavad luua teie ettevõttega füüsilist sidet

Inimesed ei saa füüsiliselt puudutada digitaalset bännerreklaami ega sotsiaalmeedia fotot. Need ka unustatakse kiirelt. Toode, mida saate käes hoida, loob aga käegakatsutava ühenduse teie ettevõtte ja teie kliendi vahel. See muudab teie ettevõtte meeldejäävamaks, kuna kingisaajad näevad ja kasutavad teie kingitud eset korduvalt või koguni igapäevaselt.

Sirvige meie tehtud reklaamkingituste fotosid ja saage ideid oma reklaamtoodete komplekti kokkupanemiseks!

Meie veebilehel on saadaval igat tüüpi reklaamtooteid – alates klassikalistest kruusidest kuni nutikate joogipudeliteni – mis sobivad ideaalselt bränditeadlikkuse suurendamiseks.

Koostage oma lemmiktoodetest sooviloend, et alustada uue turundusstrateegia kavandamist, ja küsige meilt pakkumist juba täna! Oleme abiks nii nõu kui ka ideede realiseerimisega!

Loe ka, millised on reklaamkingituste uusimad trendid