Jõulude tähistamise rõõm ei pea jääma ainult koduseinte vahele - me saame jagada sama rõõmu ka oma töökohtades kolleegide ja äripartneritega. Aasta lõpp on ideaalne aeg tänada oma kolleege ja töötajaid panuse eest, mis nad on Teie firma heaks aasta jooksul teinud.

Kingituste valik on tänapäeval väga lai ja nende väljavalimine nõuab läbimõtlemist. Selleks et aidata Teil oma töötajatele parim aastalõpukink valida, pakume välja mõned jõulukingiideed, mis kindlasti Teie töötajaid rõõmustavad.

 

Logo või personaalse trükiga kruus a taldrik

1. Personaalne kohvikruus, taldrik või seinataldrik 

Läbi aegade on üks levinumaid firmakingitusi olnud kruus, mistõttu võib mõnes ettevõttes olla ka nende üleküllus, aga tänases maailmas on juba tervise seisukohalt oluline, et igal töötajal oleks oma kohvikruus. Meie valikus on väga erineva disaini, värvivaliku ja mahuga kruuse.

Kui otsite erilist ja personaalset üllatuskingitust, siis võib selleks olla ka Teie sõnumiga taldrik. Kirjutage käsikirjas tekst, toiduretsept või lemmikluuletus paberile - mida isikupärasem sõnum, seda parem. Skännige see sõnum arvutisse ja saatke meile. Meie jäädvustame selle 800 kraadi juures meie valikus olevatele keraamikatoodetele – südamlik ning eriline kingitus ongi valmis üleandmiseks ja kasutamiseks aastateks!

 

Logoga kõrvaklapid

2. Juhtmevabad või juhtmega kõrvaklapid telefonile vastamise funktsiooniga

Eriolukorras pidid paljud ettevõtted kolima oma töötajad kodukontoritesse, kust suur osa töötajaid senimaani kaugtööd teevad. Seoses sellega on oluliseks töövahendiks saanud mikrofoniga kõrvaklapid, mis võimaldavad pidada videokoosolekuid, vastata kõnedele jne.

Samas võib soovimatu müra raskendada Teie töötajate keskendumist tööle, eriti kui Teil on avatud kontor. Ka seetõttu on mugavad, mürasummutavad ja hea helikvaliteediga kõrvaklapid väga praktiline kingitus. Olenevalt kõrvaklappide peamisest eesmärgist, saate valida kõrva katvate/kõrvasiseste, lahtiste/kinniste, juhtmega või juhtmeta kõrvaklappide vahel.

 

Sissekootud logoga saunalina, hammam-rätik, mikrofiiberrätik

3. Logoga saunalina, hammam-rätik või spordirätik

Rätikud on tänuväärsed reklaamtooted, mis leiavad töötajate poolt pikaajalist kasutamist – Teie bränd on tähelepanu all pikki aastaid. Üheltpoolt on tegemist väga praktilise tootega, teisalt on rätiku näol tegemist üsna suure reklaampinnaga, millel kuvada oma logo ja sõnumit.

Mikrofiibrist spordirätikud või puuvillased hammam-rätikud on kokkuvoldituna väga kompaktsed ja võtavad vähe ruumi, tänu millele on neid hea kaasas kanda reisil, spordiklubis, spaas või rannas. Samuti kuivavad need kiiresti.

Sissekootud logoga reklaamrätik pakub ettevõtetele ja organisatsioonidele võimalust rõõmustada oma töötajaid, kliente, koostööpartnereid ja fänne kvaliteetse eritellimusel valminud froteerätikuga, millele on meie tehase poolt tipptasemel tehnoloogia abil sisse kootud logo, firmasümboolika või muu soovitud kujundus. Erinevad tehnikad võimaldavad toota klassikalisi keskmise paksusega rätikuid või eksklusiivsemaid paksemaid ja sametisi rätikuid.

 

Logoga akupank

4. Akupank

Kui nutitelefoni aku tühjeneb olulise kõne ajal või näiteks mõnel tööreisil, kus puudub võimalus telefon laadima panna, on see üsna ebameeldiv. Hooliva tööandjana ei tahaks Te, et Teie töötaja sellise olukorraga silmitsi peaks seisma. Sellise olukorra vältimiseks on kaasaskantav akupank hea kingitus, mida oma töötajale teha.

Akupanga puhul on kõige olulisem tema mahutavus. Meie soovitame akupanka, mille maht on vähemalt 10 000 mAh, sest sellega saab telefoni laadida keskmiselt neli korda.

 

Logoga reklaamkommid

5. Reklaamkommid ja -šokolaadid

Jõulude juurde on alati kuulunud ka maiustused. Nagu öeldakse, tee inimese südamesse käib läbi tema kõhu. Samal põhimõttel töötavad ka reklaammaiustused.

Kuigi šokolaadide kinkimine on jõulude ajal üsna sage, on see jätkuvalt üks populaarsemaid maiusi. Seetõttu võite kaaluda oma töötajate kingikotti lisada ka nt Teie logo värvides dražeekommidega kinkekarbi või põneva assortii erimaitselisi maiuseid.